Waag je kansen in Amsterdam! speelhallen in een historische omgeving

0
4638

Een tijd geleden bezocht ik de charmante stad Amsterdam. Eindelijk kon ik een kinderdroom waarmaken. In het verleden had ik Amsterdam al bezocht maar kon nooit de tijd vinden om de wereldberoemde speelhallen te bezoeken. Tijdens deze trip kon ik ze eindelijk bezoeken.

Je kan de speelhallen vinden op het Rembrandtplein in centraal Amsterdam. Ze zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Je kan ook met eigen wagen komen, de speelhallen beschikken over parkeergelegenheid voor zijn cliënteel.

Je kan de speelhallen al van ver spotten. De imposante moderne architectuur springt uit zijn historische omgeving. Het gokparadijs kan al terugblikken op een 40jarig bestaan en werd opgericht in 1975 op een andere locatie in Amsterdam en verhuisde naar zijn huidige plaats in 1998.

De speelhallen zijn opgedeeld in verschillende zones. Elke zone biedt een variatie aan verschillende kansspelen. Je vindt er exclusieve bijzonderheden en natuurlijk de klassiekers. Poker, Blackjack en Roulette mogen natuurlijk niet ontbreken. De speelhallen beschikt over zo’n 350 speelautomaten waar veel geld mee valt te verdienen. De Amsterdam Jackpot is één van de uitblinkers, een prijzenpot van 500.000 euro die je dagelijks kan winnen. Ikzelf zat er zo dichtbij. Mijn favoriet is poker, ik vind het leuk dat ik zelf in handen heb hoe ik het spel kan beïnvloeden.

Dit is de nummer 1 van Nederland, zeker als het om poker gaat. Er worden dagelijks pokertornooien gehouden waar de top van Nederland heen gaat. Het is aangeraden om vooraf te reserveren anders kan het mogelijk zijn dat je niet binnen geraakt.

Mensen die de speelhallen graag meerdere malen per maand bezoeken, moeten zeker eens nadenken om een Player Card aan te schaffen. Deze kaart biedt verschillende voordelen aan voor de loyale klanten, bijvoorbeeld een vermindering in toegangsprijs. Ik heb er meteen één aangeschaft!

Het was werkelijk een droom die uitkwam. Met het geld dat ik gewonnen had in de speelhallen kon ik men reis en overnachting financieren. Dit was een super trip aan de charmante stad Amsterdam.

Vond u deze informatie handig? Vul dan uw naam en email in om wekelijks informatie te ontvangen! Uw privacy zal gerespecteerd worden.

Naam

Jouw email